Turizm acentesi olarak CUBE yazılımdan nasıl faydalanabiliriz?
Cube, Genel, Yazılım, 26 Ağustos 2016

Acenta Yazılımı CUBE hakkında merak edilenler ?

Turizm acentesi olarak CUBE yazılımdan nasıl faydalanabiliriz?

Tüm ürünlerinizi, Acente Yazılımı Cube ile online şekilde alt acentalarınıza satışa açabilirsiniz. Bu şekilde 7/24 çalışan bir sisteme sahip olursunuz. Dahası, entegrasyonlarla güncel fiyatları anlık olarak görebilir ve B2B ile alt acentalarınıza yansıtabilirsiniz.

Online uçak bileti satışı yapmak istiyoruz, CUBE yazılımdan nasıl yararlanabiliriz?

Uçak bileti satış modülümüz sayesinde IATA belgesi sahibi olmasanız dahi uçak bileti satışı ve rezervasyonu gerçekleştirebilirsiniz. XML entegrasyonları ile en ucuz fiyatları sisteminize ekleyebilirsiniz.

Turizm alanında yeni bir oluşum kurmak istiyoruz, CUBE yazılımını nasıl kullanabiliriz?

Yeni bir acenta olarak bir çok otelle kontrat anlaşması yapmanız ve ürünlerinizi kendiniz oluşturmanız gerekecektir. Bu da yeni kurulmuş bir işletme için zaman ve sermaye ihtiyacı yaratacaktır. Oysa,CUBE Acente Yazılımı sayesinde otel, paket ve uçak bileti modüllerini sisteminize entegre edip, zaman kaybetmeden satışa başlayabilirsiniz.

Turizm hizmetlerini içeren bir web sayfası kurmak istiyoruz, CUBE yazılımdan nasıl faydalanabiliriz?

CUBE Acente Yazılımı, XML sağlayıcılarından gelen veri ve görselleri düzenleyerek, geniş içerikli ve profesyonel görünüme sahip bir web sayfası oluşturulmasına kaynaklık edebilir.

Başka bir turizm programından CUBE yazılımına nasıl geçiş yapabiliriz?

Entegrasyona açık yapısı sayesindeCUBE Acente Yazılımı, bir çok yazılımla etkileşime geçebilir. Geçmiş verileri XML ile CUBE sistemine aktarabilirsiniz.

CUBE yazılımının avantajları nelerdir?

CUBE Acente Yazılımı yeni nesil bir turizm programıdır. Ofisinize bağlı kalmadan satış yapabilirsiniz. Platform bağımsız yapısıyla, bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda kullanılan tüm işletim sistemlerine uyumluluk gösterir.

CUBE yazılımının dezavantajı var mı?

Başka bir yazılım kullanırken aklınız CUBE’te kalabilir.

Neden CUBE yazılımı tercih edilmeli?

Çünkü; turizm alanında uzmanlaşmış kadroya sahip Neptün Yazılım tarafından geliştirilen CUBE Acente Yazılımı, turizm sektörünün ihtiyaçlarını daha iyi kavrar.

İş hacmi CUBE yazılımı ile nasıl artırılabilir?

CUBE Acente Yazılımı online bir sistem olduğu için telefon ve mail trafiğini ortadan kaldırır. Otel ve uçak bileti komfirmeleriniz entegrasyonlar sayesinde anında yapılır. Siz ofis dışında olsanız bile CUBE çalışmaya devam eder.

Karlılık CUBE yazılımı ile nasıl artırılabilir?

CUBE Acente Yazılımı ile ürünlerinizi çeşitlendirerek ve sayılarını arttırarak müşterinize daha fazla seçenek sunabilirsiniz. Böylelikle daha fazla iş imkanı yakalayabilirsiniz. Bununla birlikte, işlem başına harcanacak iş gücünü ve zamanı azaltarak maliyetlerinizi aşağı çekebilirsiniz.

Etiketler: , , , , , , ,